VÅRA VILLKOR

På Ride in Style´s webbshop är det enkelt, säkert och fritt från obehagliga överraskningar att handla och vi erbjuder 14 dagars öppet köp (även vid bruten förpackning), fri frakt vid beställning över 1.000 kr och snabba leveranser. Moms ingår i alla priser och nedan ser du våra fullständiga köpvillkor.

Betalning

Vi använder Klarna som betalningsleverantör och Klarnas villkor hittar du på följande länk:

https://www.klarna.com/se/villkor/

• Faktura – Mot begäran skickar vi mot faktura till företag men vänligen skicka epost till info@rideinstyle.se 

 Ångerrätt – öppet köp

Produkter

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp på alla våra produkter och du som kund står för returfrakten vid öppet köp. Vill du utnyttja öppet köp så skicka tillbaka varan väl förpackad tillsammans med anmärkning att du vill utnyttja öppet köp. Vi återbetalar pengarna till dig inom 3 dagar efter mottagen retur vid eventuell reklamation eller öppet köp och din återbetalning sker genom PayPal/Stripe till samma kort som du använde vid ditt köp eller valfritt till ditt bankgiro/bankkonto vid betalning med Swish.

Returadressen är: Ride In Style, c/o Fleco AB, Låssby Äng 23, 423 56, Torslanda, Sverige

Fraktkostnad & Leverans 

Leverans sker med Posten Postpaket eller som 1:a-klass varubrev. Fri frakt (inom Europa) vid order överstigande 1.000 kr och om varan finns i lager skickar vi den vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar. Postens leveranstid tillkommer och beror på var i landet leveransen skall ske. Vi strävar efter kortast möjliga leveranstid men vid förlängd leveranstid kontaktar vi er och stämmer av om ni fortfarande vill ha varan.

Kontakta oss på info@rideinstyle.se för leverans till länder utanför Europa så hittar vi bästa möjliga frakt till din leveransadress.

Försäljning till minderåriga

Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att beställa från oss.

Ej uthämtat paket

Ej uthämtat paket debiteras med 200 kr.

Garanti & Reklamation

Vi kontrollerar att våra produkter är felfria vid leverans men skulle du mot förmodan få en skadad vara så kontakta oss och beskriv detaljerat vad felet/skadan är. Vi betalar returfrakten vid en eventuell retur av vara pga reklamation (eller skickar fraktsedel via epost) och vid en eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Har du en reklamation så kontakta oss direkt och berätta vad felet är. Vi skickar omedelbart en ny produkt om vi är överens om att det är en reklamation som uppkommit pga ett fel på produkten eller utav annan orsak utan din egen påverkan. Vi vill att du ska vara nöjd med din produkt.

Returer kan skickas till oss med Posten eller vilken annan fraktoperatör du anser lämpligast och vi hämtar gärna hos ombud.

Kontaktinformation vid reklamationer:

Epost – info@rideinstyle.se
Tel. +46 704 92 15 67 / +46 733 41 76 00
Ride in Style
c/o Fleco AB, Låssby Äng 23, 423 56, Torslanda, Sverige

Org nr. 556990-7529

Säkerhet & Sekretess

Ride in Style (Fleco AB) garanterar att vi aldrig lämnar ut dina personuppgifter eller e-postadress till tredje part om inte särskilda skäl föreligger, t.ex. att polis, åklagare eller liknande begär uppgifter. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse och borttagning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall kundservice +46 704 92 15 67 eller +46 733 41 76 00 eller epost till info@rideinstyle.s

FÖLJ OSS PÅ VÅRA SOCIALA MEDIER

Ni glömmer väl inte att följa oss på våra sociala medier för de allra senaste uppdateringarna och nyheterna? Här kan ni både få inspiration av oss, men också andra kunder som använder våra produkter.

In och följ oss nu för att inte missa våra nyheter och erbjudanden!