Om oss.

OM OSS

Vi är ett litet företag som brinner för allt inom hästsport och vill ge er det bästa för att kunna leverera på banan så bra som möjligt. Men även för dig som gillar att bara spendera tid i stallet. Vi har funktionella kläder, säkra västar och även tillbehör som behövs för att få en så bra och säker stund tillsammans med hästen och det är vår prioritering. Och med hjälp av Goode Rider och Hit-Air så har vi tagit fram det bästa för er. Vi erbjuder också solglasögon speciellt framtagna för dig från Sunread.

Vi jobbar hårt för att kunna leverera kvalitet inom ridsport så att det du hittar hos oss hittar du ingen annanstans.

VART FINNS VI?

HAR DU NÅGRA FUNDERINGAR? TVEKA INTE!

Vi jobbar hårt med att hela tiden utvecklas och göra saker och ting bättre och enklare för dig som kund och handla. Har du några frågor kring din order och produkterna så som storlekar, passform osv. eller bara har någon fundering så tveka inte på att höra av dig!

Vi tar gärna emot dina åsikter, positiva som negativa, och vi försöker alltid återkomma med svar så fort vi bara kan för din skull!

FÖLJ VÅRA SOCIALA MEDIER

Ni glömmer väl inte att följa oss på våra sociala medier för de allra senaste uppdateringarna och nyheterna? Här kan ni både få inspiration av oss, men också andra kunder som använder våra produkter.

In och följ oss nu för att inte missa våra nyheter och erbjudanden!